Lokid lokid!

Kas teadsid, et enamik meist naistest on tegelikult õnnistatud lokkis juustega? 🌸

Jah, see võib tunduda uskumatu, kuid paljud sirgendajad ja igapäevase kahuga võitlejad on tegelikult loomulikult lokkis juustega. Kogu see vaev, et juuksed oleksid siledad ja sirged, võib neid tegelikult kahjustada, kuni peeglist vaatavad vastu kahused ja kuivad juuksed.

Kas tundsid ennast ära? Kui jah, siis on sul tõenäoliselt imeilusad lokid või lained, kuid hoolitsed nende eest lihtsalt vale meetodiga – sirgetele juustele mõeldud toodete ja võtetega, mis ei sobi lokkis või lainelistele juustele. Õnneks on Olaplex töötanud välja midagi just sulle – Olaplex Lokihoolduse! 💁‍♀️ See hooldus sobib nii lainelistele, lokkis kui ka väga lokkis juustele. Hoolduse käigus toidetakse ja niisutatakse juukseid sügavuti, parandatakse disulfiidseid sidemeid ning lõpptulemusena saad kaunilt defineeritud, siledad ja kahuvabad loomulikud lokid.

✨ Boonusena näed, milliseid võtteid kasutab juuksur, et saaksid ka kodus luua sama ilusa soengu. Lisaks saad kasulikke nippe, kuidas lokke vahepeal hooldada ja sättida nii, et tulemus kestaks järgmise pesuni. Väike nipp – lokkis juukseid kammitakse ainult peale pesu, kui need on veel märjad, ja neid tuleks pesta vaid kord nädalas! 🛁 Nii säästad aega ja su lokid näevad alati välja laitmatud! 😊
NB! Hooldus sobib ka väga hästi meeste juustele.

Olaplex lokihooldust teostab meie salongis juuksur Helena ning seda terve oktoobrikuu jooksul väga hea hinnaga 60€ lühikesed juuksed ja 70€ kuni õlgadeni juuksed. Hinna sees on ka juuste kerge tasandamine.

Aja leiad meie online broneeringust ☺️

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga